top of page

Houten trappen

Schrijnwerkerij Verlinden uit Olen gaat altijd een trapje hoger in service en kwaliteit. Trappen op maat in alle stijlen en houtsoorten.

Kwaliteitstrappen

Met meer dan 100 jaar ervaring in de vingers vervaardigt Schrijnwerkerij Verlinden uit Olen de mooiste trappen met een duurzame kwaliteit. Wij zijn meester in het maken van trappen in alle stijlen, houtsoorten en voor alle doeleinden. Ook het bekleden van betonnen trappen doen we volgens de regels van de kunst. Van keldertrap over halltrap tot zoldertrap, Z-trappen of bloktrappen, bij ons loopt u steevast over een kwaliteitsvolle, duurzame en karaktervolle trap!

Onze trappen houden generaties stand

Kiest u voor een trap in eik, beuk, esdoorn, es of een andere houtsoort? Daar maakt Schrijnwerkerij Verlinden graag werk van, dankzij een uitgebreide stock aan hout. Hierbij bieden we u graag een woordje persoonlijk en vakkundig advies. Wij kunnen uw opdracht vlot, vakkundig, kwalitatief en perfectionistisch realiseren. Onze trappen worden al generaties lang eigenhandig en stap voor stap met duurzame kwaliteit vervaardigd in ons eigen atelier. Ze gaan dan ook generaties lang mee!

GEEN STANDAARDTRAPPEN

Bij ons geen bandwerk, maar maatwerk en dat ziet u meteen: ook uw trap wordt van de grond af door ons uitgedokterd, met oog voor de ruimtelijke situatie, een voorkeur voor afwerking in lijn met het karakter van uw woning en de interieurstijl waarin hij centraal zal staan. Met moderne technologie maken wij voor u een visuele presentatie van uw toekomstige trap.

Standaardtrappen

BETREED DE WERELD VAN SCHRIJNWERKERIJ VERLINDEN

Bekijk enkele foto’s van realisaties in trappen en contacteer ons voor een afspraak in onze vernieuwde toonzaal! Vertrouw ons ook uw ander binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk toe.

bottom of page