top of page

Maatwerk in kasten, dressings, binnendeuren, keukens

Binnenschrijnwerk op maat. Voel de warmte van hout

Ervaar het karakter van hout in huis

Binnenschrijnwerk op maat baadt uw woning in warmte, sfeer en karakter. Dankzij onze eeuwenoude ervaring weten wij precies welk hout het beste in uw interieur past. Schrijnwerkerij Verlinden uit Olen is dan ook al generaties lang thuis in binnenschrijnwerk.

Hout, sfeerbrenger in elk interieur

Warmte en gezelligheid in huis brengen? Kies dan voor de kracht en de charme van hout! Dit natuurlijke materiaal komt in ieder interieur tot zijn recht. Zo creëert u met hout meteen een verrassend aangename, warme sfeer en een stijlvolle look! 

Hout is niet alleen een uiterst veelzijdig, het is ook een zeer isolerend natuurlijk product. Wist u dat het zelfs beter isoleert dan materialen als beton, staal en aluminium? Zo beperkt hout in huis uw energiegebruik gedurende de ganse levensduur van uw woning. Kiezen voor hout is dan ook niet alleen een esthetische keuze, het is ook een slimme investering.

KASTEN EN DRESSINGS OP MAAT

Opbergen naar een hoger niveau brengen? Dankzij Schrijnwerkerij Verlinden haalt u alles uit uw ruimte. Op een nauwkeurige en intelligente manier richten wij elke ruimte van boven tot onder met kasten en dressings op maat in en benutten we iedere beschikbare m² met smaak en creativiteit. Plaatsgebrek in huis? Nooit nadat Schrijnwerkerij Verlinden over de vloer is geweest. Wij halen alles uit de kast om u te laten genieten van elke centimeter in uw woning!

Omdat we willen dat u zo lang mogelijk gebruik kunt maken van uw prachtige kasten op maat, realiseren wij ze met de grootste zorg, met topmateriaal en met de beste kwaliteitsproducten in ons atelier: ons handelsmerk! We lakken en bewerken elke plank bovendien met precisie in onze eigen lakafdeling. Wij bouwen kasten voor het leven.

Kasten
Kasten en dressings op maat

BINNENDEUREN

Stap binnen in een ongeziene keuze aan binnendeuren en heel wat mogelijkheden in aangepaste deurkrukken, geplaatst of geleverd. Onze massieve stijldeuren worden stuk voor stuk in eigen atelier vervaardigd. Ook standaard schilderdeuren kasten we in ons atelier in. Invisidoors, blokdeuren of een andere deur in huis? Schrijnwerkerij Verlinden is buitengewoon in binnendeuren!

Binnendeuren

KEUKENS

Heerlijke maaltijden bereiden, gezellig samenzijn met uw gezin, bijpraten aan het ontbijt of bijkomen na een lange werkdag, … Uw keuken is ongetwijfeld het kloppende hart van uw woning, waar veel meer gebeurt dan koken alleen. Wij begrijpen als geen ander dat uw keuken jarenlang moet meegaan. Daarom besteden wij alle aandacht aan gebruiksvriendelijkheid, comfort en esthetiek. We helpen klanten op weg naar hun droomkeuken, met passend kleuradvies en raad in materiaalkeuze, stijl, budget, opstelling en keuze van keukentoestellen. Een keuken om in te leven!

Keukens

PARKET

Droomt u van een karaktervolle en stijlvolle houten vloer? Ook met parket kunnen we alle kanten op. Massief of samengesteld parket, eventueel geborsteld of getrommeld? Aan u de keuze! Ontdek ons ruime assortiment. Wij maken u graag wegwijs in onze vernieuwde toonzaal, waar u onze parketvloeren van dichtbij kunt bekijken. Ook laminaat of vinylparket leggen we volgens de kneepjes van het vak.

Parket

TOTAALINRICHTING EN RESTAURATIE

U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het in hout. Zo hebben we voor een van onze klanten in het verleden al eens een houten autostuur moeten maken. Schrijnwerkerij Verlinden kan een echte totaalservice bieden in hout, van de meest eenvoudige tot gedetailleerde schrijnwerken, van een enkel stuk tot een volledige interieurafwerking. 

Naast totaalinrichting zijn we ook bedreven in het restaureren van moderne en rustieke interieurs. Dit vergt een uiterst precieze en delicate aanpak, waaraan heel wat studiewerk en voorbereiding voorafgaan. Ook voor het maken van lambriseringen en plafonds met eigen unieke zelfbedachte frezen tonen wij u een knap staaltje vakmanschap.

Totaalinrichting en restauratie

OOK HOUT OP MAAT IN HUIS?

Bekijk enkele foto’s van realisaties in binnenschrijnwerk en contacteer ons voor een afspraak in onze toonzaal in Olen! Een pareltje van een houten trap of uw buitenschrijnwerk kunt u ook aan ons overlaten.

bottom of page