top of page

Maatwerk in ramen en deuren, poorten, veranda’s en eiken bijgebouwen

Buitenschrijnwerk op maat. Kies voor het unieke karakter van hout aan of rond uw woning.

Ramen en deuren

Ook van ramen en deuren verwachten we natuurlijk op en top kwaliteit: ze moeten de tand des tijds kunnen doorstaan én ongewenste gasten doeltreffend buiten houden. Daarom kiezen we voor u de meest kwalitatieve en duurzame houtsoort. Bij Schrijnwerkerij Verlinden hebt u de keuze uit een ruim aanbod aan Afzelia, Afromosia, Meranti, Sapelli en andere houtsoorten. Samen gaan we op zoek naar de beste houtsoort voor uw woning, zodat u er ten volle van kunt genieten. Indien gewenst kunnen we ook met FSC gelabeld hout werken, hout afkomstig uit een verantwoord beheerd bos. We kunnen ook automatisatie van uw rolluiken in 1 pakket aanbieden.

Ramen en deuren

Houten ramen en deuren: onderhoudsvriendelijk en veelzijdig

Wij lakken en bewerken al onze ramen en deuren met de grootste zorg in onze lakafdeling. Vergeet het fabeltje dat u uw houten ramen en deuren jaarlijks moet herschilderen. Wij werken met watergedragen milieuvriendelijke verfproducten. De nieuwe verven zijn tot wel 10 jaar onderhoudsvrij! Dit geeft u steeds nog de mogelijkheid om van kleur te veranderen en zo uw woning een totaal nieuwe look te geven.

HOUTEN POORTEN

Houten poorten gebruikt u dag na dag. Ze moeten niet alleen solide zijn, maar ook tegen een stootje kunnen en weer en wind doorstaan, kortom poorten die duurzaam zijn. Daarom kiezen we samen met u voor een zeer sterke houtsoort, zoals Afzelia, Afrormosia of Meranti. Ook voor een ingebouwde automatisatie van uw houten poort kunnen we zorgen, voor een maximum aan comfort.

poorten
Houten poorten

Hout isoleert

Hout is niet alleen een uiterst veelzijdig, het is ook een zeer isolerend natuurlijk product. Wist u dat het zelfs beter isoleert dan materialen als beton, staal en aluminium? Zo beperkt hout in huis uw energiegebruik gedurende de ganse levensduur van uw woning. Kiezen voor hout is dan ook niet alleen een esthetische keuze, het is ook een slimme investering.

VERANDA’S

Een veranda heeft aan alle zijden grote glaspartijen. Geen enkele veranda is dezelfde bij Schrijnwerkerij Verlinden. Zo bieden we een verrassende veelheid aan mogelijkheden in materialen, kleuren, beglazing en zonwering. U eindigt met een veranda die perfect in het verlengde ligt met uw wensen, verwachtingen en woning.

Veranda's

EIKEN BIJGEBOUWEN

Met een eikenhouten bijgebouw van Schrijnwerkerij Verlinden toveren we uw tuin om tot een oase van rust, waarin u volledig kunt ontstressen. Bij ons geen vaste standaardmodellen, maar steeds een ontwerp volledig op maat. Ieder ontwerp start van de grond op, waarin uw dromen, wensen en verlangens stap voor stap vorm krijgen. Houten muren met een dakbedekking in riet of tegelpannen voor een authentieke en gezellige touch? Een losstaand of aansluitende eiken bijgebouw aan uw woning? Echt alles is mogelijk voor uw eiken bijgebouw, eigenhandig gemaakt in ons atelier. Ons houten bijgebouw creëert instant een echte meerwaarde aan uw tuin of woning. Een eyecatcher van formaat verzekerd, volledig op maat.

Eiken bijgebouwen

OOK HOUT AAN OF ROND UW WONING?

Bekijk enkele realisaties van buitenschrijnwerk en bezoek onze vernieuwde toonzaal in Olen na afspraak. Binnenschrijnwerk of een prachtige houten trap? Ontdek ook onze andere specialiteiten!

bottom of page